Mesaj de felicitare

 
 

Dragi colege şi colegi!

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Asistenţilor Medicali / Nurselor – 12 mai – felicit toți asistenții medicali din toate instituțiile medicale care stau la straja sănătății populației.

Zi de zi, voi toţi dăruiţi tot ce aveţi mai bun din cunoştinţa voastră, din spiritul vostru de solidaritate şi din serviciul vostru pentru a menţine şi a restabili sănătatea pacienților.

Zi de zi le oferiţi celor care au nevoie de îngrijire nu numai ajutorul vostru profesional, ci şi mângâiere, care izvorăşte din bunăvoinţa voastră, din angajamentul vostru şi din umanismul vostru profund. Sunteţi categoria cea mai numeroasă din instituţiile noastre din domeniul sănătății. În fiecare viaţă salvată, în fiecare copil vaccinat, în fiecare naştere asistată, în fiecare dezbatere pe tema sănătăţii, în fiecare tratament aplicat, în fiecare pacient care beneficiază din plin de atenţie şi sprijin se simte prezenţa eforturilor depuse de asistenții medicali.

Vă adresez din suflet calde şi sincere urări de sănătate şi prosperare, echilibru spiritual, realizări frumoase şi noi succese în realizarea sarcinilor nobile pe tărâmul profesiei noastre deloc uşoare, care zi de zi ne oferă provocări, dar şi motivaţii pentru performanţă şi perfecţiune.

Vă doresc activitate fructuoasă, precum şi toată dragostea şi afecţiunea celor apropiaţi! Fie ca perseverenţa şi spiritul de sacrificiu să vă însoţească mereu în alinarea suferinţelor pacienţilor! Pentru munca Dumneavoastră cu abnegaţie Vămulţumesc din suflet!

Cu deosebit respect și mult drag de voi,

Elena Stempovscaia,
Președintele Asociației de Nursing din Republica Moldova